MVV Inspiratiesessies en MVV workshops

Product/dienst

 

MVV Inspiratiesessies en MVV Workshops

 

Omschrijving

MVV Nederland geeft een inspirerend verhaal over de kansen en mogelijkheden van de moderne rol van vrijwilligersorganisaties passend bij de maatschappelijke en overheidsontwikkelingen van deze tijd. Vanuit een jarenlange ervaring met maatschappelijke trajecten bij diverse soorten organisaties geven wij inspiratiesessies en workshops voor een breed publiek. Voor grote en kleine verenigingen, jong en oud. Sport, cultuur en overig maatschappelijk. De sessies kunnen geheel aan de wensen van opdrachtgever worden aangepast. Zowel plenair als in de vorm van workshops. Tijdens de inspiratiesessie laten wij met behulp van praktijkvoorbeelden zien hoe een organisatie zich zowel intern als extern breed maatschappelijk kan ontwikkelen. Daar waar gewenst voeren wij met de aanwezige organisaties direct een ‘MVV Quick Scan®’ uit en stimuleren wij tot discussie en (potentiële) samenwerking.

 

Wij zijn regelmatig actief als organisator van bijeenkomsten en moderator/dagvoorzitter.

 

Resultaat

Inspiratiesessie: Een algemeen inzicht in de (maatschappelijke) ontwikkelingen rondom vrijwilligersorganisaties met als rode draad de kansen en mogelijkheden die een structureel breed maatschappelijke rol biedt. Stimuleren, inspireren en motiveren. ‘Food for thought’.

 

Workshop: Naast inspiratie ook door middel van de ‘MVV Quick Scan®’ inzicht in de eigen organisatie van de deelnemer (nulmeting, toekomstbeeld).

 

Organisatie en moderator: professioneel opgezette en geleidde bijeenkomsten waarbij de deelnemers niet alleen weggaan met inspiratie maar ook met een breder ontwikkeld netwerk.