MVV Quick Scan

Product/dienst

 

MVV Quick scan

 

Omschrijving

MVV Nederland heeft een eenvoudige quick scan ontwikkeld die organisaties kunnen gebruiken om een eerste zelf-analyse en toekomstbeeld vast te leggen: de MVV Quick scan.

Deze quick scan wordt u gratis aangeboden door MVV Nederland.

Stappen:
  1. Lees onderstaande invulinstructie.
  2. Download de MVV Quick scan (zie onder).
  3. Vul de MVV Quick scan in.
  4. Print de MVV Quick scan bij voorkeur dubbelzijdig.
  5. Bespreek de MVV Quick scan in uw organisatie.
Invulinstructie:

Het is interessant om verschillende personen uit uw organisatie de MVV Quick scan te laten invullen. Print een aantal exemplaren (dubbelzijdig) of verstuur ze per email (Word). Vul de MVV Quick scan altijd zelfstandig in. Schrijf op zoals u denkt over de organisatie nu en in de toekomst. Na het invullen ervan is het goed om er eens met een paar anderen uit de organisatie (bijvoorbeeld mede-bestuursleden die hem ook ingevuld hebben) onderwerp voor onderwerp doorheen te lopen. Plan daarvoor bijvoorbeeld een aparte (bestuurs)vergadering en neem er twee uur de tijd voor. Ga met elkaar in discussie over de huidige situatie en bespreek de overeenkomsten en verschillen. Doe hetzelfde met de toekomstvisie (10 jaar vooruit en de komende twee jaar).

Wij wensen u zinvolle discussies en een goede toekomst toe voor uw organisatie! Voor inhoudelijke vragen kunt u contact opnemen met MVV Nederland (zie: ‘Contact’). Wij gebruiken deze MVV Quick Scan ook regelmatig tijdens MVV Workshops.

MVV Quick Scan